Skip to content

Catering

Având in vedere recomandările autorităților de a evita spațiile publice, Nabucco Pub&Grill, in interesul clienților săi fideli, oferă livrare la domiciliu zilnic între 10-19. 

Precizăm faptul că întregul nostru local, inclusiv spațiile de preparare sunt dezinfectate în mod frecvent, șoferii noștri vor purta mănuși de unică folosință, iar întregul nostru personal a fost instruit pentru a respectă cu rigurozitate recomandările autorităților.

Restaurantul Nabucco furnizează servicii de catering pentru evenimente speciale și livrare la domiciliu.
Este de ajuns să sunați la 0740.622.826 și mâncarea ajunge rapid la adresa menționată. Plata se face la livrare.
Sunt procesate doar comenzile cu valoare de minim 40 lei.
Urmăriti pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu ofertele speciale și meniurile zilnice.

Livrare la domiciliu si birou
in Ploiesti

Livram mancare gatita la domiciliu sau la birou, in Ploiesti. Va rugam sa accesati meniul cu mancare pentru a comanda. Timpul nostru de livrare mediu este de 60-90 de minute, iar in intervalul 12:30-14:30 acesta poate creste in functie de trafic si nivelul de aglomeratie din bucatarie. Pentru a intampina nevoile clientilor nostri care nu vor sa cheltuiasca mult pe masa de pranz, am lansat cateva meniuri destul de accesibile la categoria “Meniul zilei”.

Masa de pranz angajati,
meniu zilnic / saptamanal

Oferim servicii catering in Ploiesti si in zonele periferice. Servim mancare gatita in fiecare zi cu contract pentru firme/companii.

Contractul de catering se semneaza pentru un numar minim de persoane si meniurile pot varia in functie de componenta acestora si de gramaj. Livram mai nou pe langa masa de pranz si masa de seara.

Catering
Evenimente Speciale 

Asiguram mancarea pentru diverse ocazii, mese festive, bufet suedez, aniversari, nunti, botezuri, mese traditionale (masa de Craciun, masa de Paste), evenimente corporate. Mancarea se va livra pe platouri de unica folosinta, inox sau de ceramica pentru antreuri, canapes, finger food, tartine si alte preparate reci; iar in cazul in care este vorba de bufet cald mancarea se va livra in chafing dish-uri. Gatim atat preparate culinare romanesti, cat si din bucataria internationala. 

Comenzi

Va asteptam de mati pana sambata intre 11:00 si 20:00